Wie ben ik

Even voorstellen.

 

Mijn naam is Bianca de Reuver
Al heel jong bewandelde ik mijn eigen pad. Ik ben geboren met een sterke sensitiviteit en intuïtie waardoor ik mensen en sferen al goed wist aan te voelen. Dit heeft mij dan ook gevormd.
Ik ontdekte al snel dat ik een eenling was en dat vond ik prima. Het intuïtieve pad is al die tijd al een rode draad in mijn leven geweest. Het onderzoeken van mijn vermogen om te communiceren met de andere kant, het (soms) moeilijke pad, wat ik mocht bewandelen heeft mijn leven enorm verrijkt en mij de lessen geleerd die erin verborgen waren.

Het verlangen die ik als kind al had naar het spirituele en de drang om mensen verder te helpen, leidden ertoe dat ik meerdere opleidingen ben gaan doen.
Verder heb ik vele boeken gelezen om mezelf te ontwikkelingen in wie ik nu ben.
Helderziendheid, heldervoelend, helderruikend, helderhorend en helderwetend werden steeds sterker ontwikkeld. Tot totdat ik het zeker wist, hier moet en wil ik iets mee gaan doen, dit ben ik!

Namaste, Bianca de Reuver

Chat openen
Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? laat een berichtje achter.