Familiebanden herstellen

???? Voel jij je niet begrepen door je ouders?

????  Is er veel ruzie in jullie gezin?

???? Ervaar jij een overbezorgde vader of moeder?

???? Moet jij altijd maar presteren? Altijd de beste zijn?

???? Verloopt het contact met je vader of moeder moeizaam?

???? Voel jij dat je ouders je niet kunnen loslaten?

❤️ Zou jij graag meer grip kijgen op je leven?

 ???? Wil je veel minder ruzie?

????  Ben je op zoek naar harmonie en vertrouwen?

???? Wil je elkaar beter begrijpen?

Zou je graag weten waar deze spanningen vandaan komen?

 

Door gebruik te maken van mediamieke tools kan ik helpen om de onderlinge band weer te herstellen. Familie staat vaak voor liefde, veiligheid en verbondenheid, maar dit is niet altijd het geval. Conflicten in de familiesfeer of verbroken familiebanden kunnen diep indringen en een grote impact hebben op het functioneren van de betrokkenen.

 

Conflicten in de familiesfeer

Conflicten kunnen ontstaan door oude kwesties, loyaliteit aan een nieuwe partner of de verdeling van een erfenis. Familiebanden herstellen kan bij familiekwesties worden ingezet met als doel het herstel van de onderlinge band. Door de communicatie weer op gang te brengen en begrip te krijgen voor elkaars gevoelens en behoeften, kan de familieband herstellen. Meer dan een praktische oplossing staan gevoelens als begrip, vertrouwen, waardering en respect centraal.

 

Familiebanden herstellen

Door het gebruik van mediamieke tools kunnen onderlinge spanningen in de familie worden hersteld. Het programma voor familiebanden herstellen kan helpen om de familiebanden sneller te herstellen.

Echte liefde en hechting

Echte liefde is onvoorwaardelijke liefde. Maar als je dat van huis uit niet gewend bent, dan is het moeilijk om daarop te durven vertrouwen. Je bent de leegte gewoon, niet de liefde. Als jij dit hebt meegemaakt, kan het zijn dat je veel last hebt in het nu met hechting. Dit heeft veelal te maken met het feit dat je altijd op zoek gaat naar verbinding met andere mensen die ook een leegte voelen.

 

Vertrouwen en verbinding

Als familie is het belangrijk om warme gevoelens en vertrouwen mee te geven aan kinderen. Wie een liefdevol, stabiel thuis heeft (gehad), heeft minder zorgen en minder problemen met hechten. Het is essentieel om de sprong van verbinding naar liefde te maken. Vertrouwen is hierbij cruciaal.

Een warm nest creëren 

Een warm nest creëer je door steeds op zoek te gaan naar manieren om te bevestigen dat je jouw kind graag ziet. Dit doe je niet door je kind te verwennen of te overladen met cadeaus, maar door onvoorwaardelijke liefde toe te passen die voor een klik zorgt bij jou en je kind. Een goede band kost tijd en aandacht, maar tegenwoordig hebben we het zo druk dat er weinig tijd overblijft. Herhaling is daarom essentieel.

Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Chat openen
Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? laat een berichtje achter.