Dagkaart Elfen Orakel 

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

 

De Koning van Herfst is een vreemde vogel. In zaken heeft hij absoluut gouden handen. Maar, in tegenstelling tot zovelen in de zakenwereld hebben zijn gouden handen zijn eigen hart beroerd – waardoor zijn hart van goud werd. Nu wil hij de wereld redden. Hij kan honderden mensen leiden terwijl hij ondertussen zijn afval scheidt en zijn volksvertegenwoordiger telefonisch de les leest. Hij bijzonder charmant en zal iedereen die er om vraagt helpen. Wanneer je een dier verwondt, zul je hem tegenover je vinden. (En je wilt niet tegenover hem staan – neem dat maar van ons aan). Deze koning houdt van mooie dingen in het leven en werkt hier heel hard voor. Te hard. Waar is je echtgenoot? Oh, Op kantoor, onderweg. Bij die demonstratie. Maak je geen zorgen … hij zal wel weer naar huis komen. Uiteindelijk.

De Koning van Herst zit op zijn troon waaromheen grote trossen rijpe druiven hangen. De druiven symboliseren de overvloed die hij heeft gecreëerd, en de Duitse herder aan zijn zijde staat voor zijn vermogen om zijn voorspoed veilig te stellen..

.

De Dagkaart

Elfen Orakel

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Chat openen
Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? laat een berichtje achter.