Dagkaart Boodschap van de Engelen

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

 

aartsengel-michaelIk ben naar je toe gekomen omdat je het Universum gevraagd hebt om veiligheid en bescherming en omdat je gevraagd hebt wat je levensopdracht is.

Omdat je een Lichtwerker bent, kan ik toezien op de vervulling van je goddelijke levensopdracht. Je bent al heel lang een Lichtwerker en je hebt jezelf vaak anders dan anderen gevoeld, soms wel eens heel eenzaam. Ik kan je verzekeren dat je nooit alleen geweest bent Weet dat je ook nooit alleen zult zijn. Wanneer je je gedwongen voelt om een verandering in je werk of in je huis aan te brengen, zal  dat wel eens mijn invloed kunnen zijn, om je aan te moedigen de hoogste prioriteit aan je levensopdracht te geven. Ik kan je plannen veranderen en op andere manieren je weg soepel en harmonieus laten verlopen. Vraag het mij maar gewoon en het zal gebeuren. Ik zal je ook helpen je veilig en prettig te voelen bij de veranderingen in je leven.

.

Boodschap van de Engelen

Stel een vraag aan de Engelen, houdt die vraag in gedachten terwijl je klikt op de kaart.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze mediums, paragnosten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Chat openen
Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? laat een berichtje achter.