Coaching

Met behulp van coaching kom je weer dichter bij jezelf.

 

Ik ondersteun jou door meer balans in je leven te creëren door jou inzicht te geven in jezelf.

Als kind weet je heel goed naar jezelf te luisteren. We leren al snel van onze omgeving om in “hun” pas te lopen. Eigenlijk leren we af om echt authentiek te zijn en naar onszelf te luisteren. Naarmate we ouder worden, hoe vaker we onszelf voorbij lopen.

Ook bepaalde situaties en gebeurtenissen kunnen ons uit evenwicht halen. Je innerlijk blijft zich ontwikkelen, maar we luisteren daar niet altijd meer naar. Dit gebeurt omdat we als persoon niet meer samengaan met de missie van onze ziel.

Dit kan zich uiten in allerlei lichamelijke en mentale klachten, We voelen ons onzeker, soms lusteloos en krijgen geen energie meer van wat we in het dagelijks leven doen.

Voel, merk, ervaar jij de energie en alles om je heen? Ontwikkel jij steeds meer en meer bewustwording van je emoties, van je gevoelens of trauma’s? Observeer je dingen die je nog niet zo goed begrijpt of kunt plaatsen?

Er is zoveel meer dan wat je met het blote oog kunt zien.

 

Ik als coach ben er om je mee te nemen op het pad in de zoektocht naar jezelf en kan helpen met het begrijpen en oplossen van je blokkades en belemmeringen. Leren hoe je lichaam weer kan samenwerken met je Ziel en het Universum.

Ik loop mee op jouw pad om jou weer terug in jou kracht te brengen. Door jou te ondersteunen jouw innerlijk leiderschap op te pakken en om oude patronen te doorzien en te doorbreken. We gaan samen jouw flow zoeken zodat jij jouw ware verlangens terug vind en weer kan gaan leven van uit jouw eigen energiebron.

Het is mijn missie om mensen te helpen om de negativiteit in het leven, lichaam en ziel los te laten en op deze manier zelfgenezing te stimuleren.

Je bent echt perfect zoals je bent. Maar het is wel fijn om soms hulp te krijgen bij het terugvinden van je eigen autonomie.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de confrontatie met jezelf durven aangaan. Jij mag zijn wie je bent. Dat klinkt natuurlijk makkelijker dan het is. Uit het hoofd en naar je hart, dat gaan wij samen doen!.

Je mag van mij verwachten dat ik jou inzichten geef. Ik ondersteun jou, terwijl jij leert, jouw negatieve emoties, angsten, depressieve gevoelens, boosheid, verdriet aan te kijken in liefde om ze vervolgens liefdevol anders vast te houden. Jij gaat opnieuw in jouw eigen kracht leren staan.

Samen met mij als (spiritueel soul) coach leer je om de problemen die je van buitenaf ervaart, van binnenuit los te laten. Het doel is om ervoor te zorgen dat je weer één wordt met je eigen ziel en weet wat je in je leven wilt bereiken. Dit zorgt voor meer ontspanning, rust en vertrouwen.

Stap uit je hoofd bewandel de weg van je hart voor een liefdevolle magische mystieke reis naar je ziel

Maak nu snel een coaching afspraak

 

“Je krijgt vaak wat je niet verwacht, maar je krijgt wel altijd wat goed voor je is”.

 • Hoe zou het zijn als je weer één bent met jezelf. Fantastisch toch?
 • Altijd liefdevol, open en eerlijk.
 • Maar ook met veel humor
 • Jij doet er toe.
 • Jij mag er zijn
 • Jij op de eerste plaats.
 • Innerlijke rust
 • Jouw doorbraak
 • Ontmoet jezelf.
 • Krachtig, Passievol, Ontdekken, Ontmoeten. 
 • Vanuit je diepste angst naar je grootste groei
 • Goede recensies.

Wil jij ook een coachings afspraak maken?

Of neem contact op

Leuk, gezellig en leerzame gesprekken
Een berichtje voor jou Bianca zoals beloofd. Het is altijd goed om samen ff te babbelen. Soms weet je iets wel, maar bevestiging, terugblik/reminder ook nooit verkeerd. Herhalingen v situaties en “Ahaaa !” momenten volgen ook vaak in onze gesprekken haha.. En die zijn heel bevrijdend! Ik ben heel blij met jouw beelden en interpretatie betreft gevoel. Als jij de emotie vertel of n beeld vertelt en zegt: “ik weet niet waarom ik dit moet zeggen of dit beeld krijg”…. dan kan ik er al uitpikken wat wordt bedoelt en kan plaatsen. Werkt juist heel verhelderd! 
Anoniem

Het was als een cadeautje

Ik vond heel fijn ,echt begrip lieve vrouw, die je ondersteund en geen eigen belang heeft. Echt een aanrader. het was als een cadeautje .echt bedankt .voel me fijn hierdoor

Brigitte

Mijn ogen zijn open gegaan

Dank je wel mijn ogen zijn open gegaan .. En wat een prachtige cadeau heb je me gegeven tranen schrijf ik dit op .. zo geweldig.. en de vreugde kaart Prachtig. Dank je wel voor dit mooie gesprek.

Billie

Chat openen
Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? laat een berichtje achter.