Volle Maan

16 mei 2022 is het weer volle maan en zonsverduistering in Schorpioen.
Maandag om 12:14 uur worden we begroet door een totale maansverduistering in Schorpioen.

Elke volle maan moedigt ons aan om een ​​ander aspect van ons leven te onderzoeken. De thema’s die ermee gepaard gaan en hun waargenomen intensiteit variëren van de ene tot de andere, maar de energie van deze volle maan wordt nog meer versterkt omdat het een supermaan is – zoals een volle maan op steroïden.

Het zijn niet alleen je emoties die zich uitbreiden en versnellen, maar ook je mentale processen. Houd er rekening mee dat een totale maansverduistering de komende 2-3 jaar de energie om je heen kan beïnvloeden.

Vind je het moeilijk om dingen te accepteren waar je geen controle over hebt?
De energieën die nu beschikbaar zijn, kunnen je helpen vrede te sluiten met de dingen die je niet kunt veranderen, en je over te geven aan de onbekende krachten achter de schermen van alle dingen.

Heb je de neiging om de delen van jou die uniek anders zijn te omarmen of te ontkennen?
Als je kunt zien wat jou uniek maakt, kun je de heelheid van wie je bent omarmen – en anderen laten zien dat het veilig genoeg is om hetzelfde te doen.

Hopelijk kun je deze tijd gebruiken om vrede te sluiten met alle verloren delen van jezelf en de genezing en vernieuwing te genereren die je nodig hebt om je compleet te voelen.

Ben je bang voor het onbekende? Kunt u uw verwachtingen over hoe de dingen ‘zou moeten’ zijn loslaten?
Als er controlerende neigingen in je onbewuste zijn, is de kans groter dat je ze met deze energie ziet. Merk deze gevoelens op, maar probeer niet te streng voor jezelf te zijn. Als je in een ruimte bent geweest waar je je beslissingen te veel in twijfel trekt of alle uitkomsten probeert te raden, herkader dan je perspectief en vertrouw op het mysterie van wat zal zijn.

Wanneer je de verwachtingen loslaat van hoe je denkt dat de dingen “zou moeten” zijn, open je meer ruimte voor onverwachte verschuivingen en uitbreidingen in je bewustzijn.

Hoe ga je de energieën van deze maan bezitten en integreren?
Iedereen is veelzijdig, we hebben allemaal verschillende verhalen en ervaringen die ons hebben gevormd. Erken de schaduwen en lessen uit het verleden en laat ze los. Het is de bedoeling dat jij – en anderen om je heen – de complexiteit van wie je bent zonder schaamte omarmt.

Misschien kan je wel wat hulp hierin gebruiken, maak dan een afspraak bij Bianca van Anderszien.
Dan kijken we samen naar wat nodig is en kan ik je helpen om jouw stappen met inzichten kracht bij te zetten.
Afspraak maken? Je mag me hiervoor een berichtje sturen via WhatsApp: 06-48688064

Chat openen
Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? laat een berichtje achter.