Helderziendheid

Helderzienden hebben vaak meer dan één spirituele gave. Zo kunnen ze ook helderhorend zijn, zodat ze kunnen horen wat de geesten/spirit tegen hen zeggen. Of ze zijn heldervoelend, zodat ze fysiek kunnen waarnemen wat de geest/spirit probeert duidelijk te maken.

Beroemde Helderzienden

Menig helderzienden, mediums, zijn beroemd geworden door de nauwkeurige bewijzen die ze gaven voor de geesten met wie ze contact maakten.
Deze gave hadden ze meestal van jongsaf aan.

Jozef Rudolf (Jeus van moeder Chrisje)
Jozef Rudolf heeft meerdere boeken geschreven en als je zijn biografie leest komen er veel specialismen aan bod die hij doorkrijgt van zijn geestelijke leider Alcar.
Al op zeer jonge leeftijd was hij erg gevoelig. School was zeer moeilijk voor hem, zijn gevoeligheid stond niet open voor de droge leerstof. Alcar heeft hem later uitgelegd dat al die maatschappelijke kennis de wijsheid die de geestelijke wereld hem door wil geven in de weg zou staan. Het leven in twee werelden is beschreven in het eerste deel van zijn biografie ‘Jeus van moeder Chrisje’.
Jeus krijgt zijn opleiding direct uit de wereld leven na de dood.

Alcar brengt Jozef in trance-toestand (diepe graad van slaap) en brengt geestelijke schilders tot Jozef Rulof en vraagt hen om hun astrale kunt op aarde te brengen door het fysieke lichaam van Jozef te gebruiken.
Verschillende kunstschilders onder leiding van Alcar brengen hun kunstwerken op de aarde.
Jozef Rulof heet geen enkele kunstopleiding gevolgd maar de schilderijen die via zijn hand tot stand komen hebben diverse stijlen die tot grote hoogte zijn uitgewerkt. 200 afbeeldingen hiervan zijn opgenomen in het album ‘Het schilderend Mediumschap van Jozef Rulof’.

Daarna leerde Alcar hem het genezend mediumschap. Magnetiseren/Magnetisme.
De kracht van magnetiseren is afhankelijk van geestelijke liefde.
Dit alles was de voorbereiding van het schrijvend mediumschap van Jozef Rulof.
Meer informatie kunt u hier vinden. https://rulof.org/nl/Biografie-Jozef-Rulof

Ena Twigg

Zij werd kort voor de Eerste Wereldoorlog geboren in Groot Brittannië.
Ena Twigg was een trance medium dat helderziend en helderhorend was.
Als kind zag ze mensen die ze mistige mensen noemde. Ze was zeer succesvol, maar een van de bekendste gevallen was haar vermogen om bisschop James Pike op te sporen die in september 1969 in de woestijn van Judea verdwenen was. Niemand wist wat er gebeurd was. Tijdens een privésessie ging Ena Twigg in trance en de bisschop, die in een overgangsfase tussen leven en dood verkeerde, kwam heel krachtig door en beschreef de omstandigheden van zijn dood. Die werden 3 dagen later geverifieerd, toen zijn lichaam werd gevonden.

Nostradamus

De meest bekende helderziende/waarzegger uit de geschiedenis is Michel de Nostradame, beter bekend als Nostradamus. Bijna iedereen weet wel wie hij is. Nostradamus vertelde dat hij zijn voorspellingen deed tijdens meditates, in meditatieve toestand. Nostradamus gebruikte ook Astrologie en zou de dood van de Franse revolutie voorspeld hebben. Ook maakte hij gebruik van Astrologie. Nostradamus zou de dood van de Franse revolutie, 9/11 en Orkaan Katrina. voorspeld hebben. De voorspelling van de dood van Prinses Diana is wel één van de meeste bekende.
Kijk hier naar meerdere voorspellingen van Nostradamus. https://www.alletop10lijstjes.nl/10-uitgekomen-voorspellingen-nostradamus/

Gordon Smith
De spirituele kapper, zo wordt hij genoemd omdat hij bij een kapperszaak in Schotland werkte. Hij is beroemd, om de nauwkeurigheid en kwaliteit van zijn werk.
Hij kan leeftijden, adressen en correcte namen noemen en nog veel meer specifieke bewijzen geven.

Zijn eerste spirituele ervaring had hij op 7 jarige leeftijd, hij zag een vriend op straat lopen, schijnbaar heel gewoon, maar hij kwam er daarna achter dat de man tien dagen daarvoor was overladen. Gordon Smith heft zich heel lang afgesloten voor zijn spirituele gaven, tot zijn twintigste. Hij werd lid van een ontwikkelingskring. Hij is helderziend, heldervoelend en helderhorend.

Chat openen
Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? laat een berichtje achter.