Heldervoelendheid

Iedereen heeft momenten waarop je intuïtie heel sterk is. Als je heldervoelend bent, kun je gewaarwordingen en emoties van anderen mensen, geesten, dieren ervaren alsof ze van jezelf zijn. Een heldervoelende beschikt over het vermogen om onderliggende gevoelens van mensen te doorgronden. Dit is niet altijd makkelijk, omdat sommige mensen zich anders voor doen dan dat ze zijn. Dus dit is niet altijd een prettige ervaring.
Gedachten van andere mensen hebben geen geheim voor een heldervoelende. Belangrijk hierbij is om hier discreet mee om te gaan. Horen, zien en zwijgen tenzij de persoon er zelf naar vraagt. Ook onbewust neem je makkelijk emoties van andere mensen over. Dit kan vermoeiend en zeer lastig zijn soms.
Genezers hebben vaak het vermogen de pijn of ongemak van hun patiënten te voelen en dat kan hen leiden naar het deel van het lichaam dat healing nog heeft.
Als een heldervoelende contact met een geest, spirit maakt, ervaart hij de emoties en fysieke gevoelens die door die geest worden overgebracht.
Hij kan bijvoorbeeld weten hoe de persoon is overleden omdat hij dezelfde lichamelijke gewaarwordingen zal hebben, zoals pijn in de borst als de persoon aan een hartaanval is overleden.
Heldervoelendheid stelt je ook in staat de sfeer om je heen waar te nemen.

Heldervoelend kan samen gaan met andere specialismen:
* Helderruikendheid
* Helderziendheid
* Helderwetendheid
* Helderhorendheid.

Heldervoelendheid heeft ook andere benamingen zoals:
* Helder voelen
* Zeer gevoelig zijn
* Fijn gevoelig
* Paranormaal voelen
* Heldervoelend

Heldervoelendheid komt veel voor, vergeet daarom ook niet het stukje over aarden/gronden op de website te lezen. Zo kun je ook jezelf afsluiten/reinigen en weer opladen.
https://www.anderszien.nl/aardengronden/

 

Chat openen
Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? laat een berichtje achter.