Gratis Dolfijn Reiki

Dolfijn Reiki (gratis)

De speciale band tussen mensen en dolfijnen en de bijzondere krachten die deze geweldige dieren bezitten zijn al sinds eeuwen bekend. Het zijn hele intelligente wezens die in eenheid leven, schatbewaarders van het licht op aarde en Master healers.

Dolfijn energie bestaat uit een onnoemelijke hoeveelheid licht energie frequenties en alles wat door hen wordt aangeraakt transformeert naar hogere bewuste waarden. Deze energie bereikt ons, ongehinderd door tijd en afstand, moeiteloos en snel. Het wordt ons door hen toegezonden en bereikt ons zoals frequentiegolven van bijv. radio, TV en mobiele telefoon.

Deze frequenties zijn nog niet waarneembaar voor onze hersenen, maar ons bewustzijn en onze liefde opent zich steeds meer voor deze prachtige onvoorwaardelijke liefde die de dolfijnen naar ons sturen. De dolfijnen vragen ons compassie te hebben voor al wat is en om zonder oordelen en in overgave lief te hebben.

Hun rol is gelijk aan die van de engelen: ze zijn hier om ons te helpen, te ondersteunen en over ons te waken en hebben het vermogen je terug te brengen naar je bron. Om hun helende en liefdevolle kracht te ervaren hoeven we niet daadwerkelijk te zwemmen.

Dolfijn Reiki is een Reiki methode die is ontwikkeld door Marc Scott in zijn werk met Dolfijnen. Via een Dolfijn Reiki inwijding kun je contact maken met de Dolfijnen en zelf hun speelsheid en liefde.

Inwijding aanvragen
Deze inwijding (gratis) ontvang je op afstand. Deze wordt op deze manier vooral als liefdevol en mooi ervaren.

Via de mail ontvang je instructies, een handboek in het Nederlands waarin allerlei toepassingen staan op het gebied van meditatie en healing. In het handboek staat ook beschreven hoe je deze inwijding door kunt geven aan anderen.

Het is de uitdrukkelijke wens van Marc dat deze inwijding gratis wordt doorgeven. Het zou leuk zijn als je als tegenprestatie 1- euro wilt doneren aan stichting SAM te Amstelveen. Deze stichting verzorgt dolfijntherapie voor kinderen met een stoornis.

Na de inwijding ontvang je van ons een mooi certificaat.

Chat openen
Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? laat een berichtje achter.