Gratis Diamanten Dolfijnen frequentie

Diamanten Dolfijnen frequentie
Dolfijnen zijn meester genezers en hoeders van het licht op de planeet Aarde. Ze zijn zeer geëvolueerd Omni-Dimensionale wezens die in de Eenheid leven. Hun rol is vergelijkbaar met die van de Engelachtige koninkrijk.

Ze zijn hier om te waken over ons, om ons te helpen en ons te steunen en om ons te leiden in onze herinnering stralend te zijn op weg naar Heelheid. Hun liefde voor de mensheid is diepgaand. Net als de engelen, de dolfijnen invloed overstijgt tijd, ruimte en lichamelijkheid.

Het is dan ook niet nodig om in hun fysieke aanwezigheid te zijn om genezen te worden door hen en om hun gaven te mogen ontvangen. Nu, meer dan ooit tevoren is de mensheid als geheel bereid om het ontvangen van hun gaven van de dolfijnen en deze mogen delen.

De dolfijnen zijn onze vrienden, onze familie. Ze maken ons aan het lachen. Ze houden onvoorwaardelijk van ons. De dolfijnen voorzien ons van Onvoorwaardelijke Liefde en Veiligheid die we nodig hadden tijdens onze Healingsreis op aarde. In diepe liefde voor onszelf … voor deze planeet … voor de mensheid … voor al het leven … Zodat dit naar de oppervlakte kan komen en worden uitgedrukt, zonder angst.

De Diamanten Dolfijnen Frequentie is een prachtige en helende energie van de Dolfijnen. Deze is een trilling is Vreugde, stroom van Liefde, stroom van Overvloed en de opening van het Hart.

Voordelen hiervan zijn:
* Royale Zelfliefde en Zelfacceptatie en Eigenwaarde
* Genezing op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en astraal (spiritueel))
* Intense innerlijke vrede
* Intense innerlijke vreugde
* Harmonieuze relaties
* Verhoogde verbinding met de natuur
* Meer vrijheid
* Minder angst in het leven
* Manifestatie van je diepste hartverlangens
* Toe te passen bij healingen

Na de inwijding kun je zowel jezelf als anderen behandelen.
Je leert hoe je jezelf kunt healen, hoe je een hands-on behandeling kunt geven, hoe je een afstandsbehandeling geeft en hoe je de energie (met je intentie) kunt laten stromen.
Er zit ook nog een speciale omschrijving bij hoe je oer angsten uit je chakra’s kunt loslaten.

Chat openen
Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? laat een berichtje achter.