Access Bars®

Wat zijn de Bars?

Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende, belangrijke situaties in je leven. Denk hierbij aan geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, seksualiteit, relaties, heling, dankbaarheid en kalmte.

Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke situatie.
Door het laten stromen van de Bars ontstaat er inzicht en ruimte. Het geeft je de mogelijkheid om zo dichter bij jouw eigen waarheid te komen en andere verbindingen te leggen in de hersenen.

Het brein is VOOR het leven. Maar wanneer er zaken in je leven gebeuren waarbij het brein het idee heeft dat het tegen het leven is, trauma, dan splitst het brein zich af. Hierdoor komen delen van jou buitenspel te staan en krijgt de onrust, verwarring kans om in jouw leven te komen. Meestal hebben we dit niet (altijd) door waardoor we vaak in structuren leven die niets met ons hart en onze waarheid te maken heeft. Bars is een prachtige methode om vrijer te worden van de gedachtes die jou beperken en voorbij het veld van trauma gaan.

Dit doe je door 32 drukpunten op je hoofd heel licht aan te raken, waardoor je alle gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam opgeslagen liggen en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam, kunt ontladen en loslaten.  Deze behandeling mag je in stilte ondergaan maar wil je liever kletsen dan mag dat ook. Het doet niks af aan de behandeling.

Chat openen
Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? laat een berichtje achter.